Ο κόσμος της Honda | ΤΟ ΠΑΡOΝ

Ο κόσμος της Honda

Η HONDA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

InTheWorld
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
InTheWorld
Οι ομάδες έρευνας και ανάπτυξης της Honda έχουν κύριο χαρακτηριστικό της περιέργεια και σαν αρχή την καινοτομία, ενώ λατρεύουν τις προκλήσεις. Πάντα κοιτάζοντας την κάθε πρόκληση από διαφορετικές οπτικές γωνίες, έχει σαν αποτέλεσμα να μας οδηγεί σε μια νέα γενιά προϊόντων.
Honda

Παγκόσμιες φιλοδοξίες

“Ονειρευόμουν και ήθελα να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο, όχι μόνο στην Ιαπωνία” - Soichiro Honda

 

150 ΧΩΡΕΣ, ΜΙΑ HONDA

Η Honda είναι σήμερα ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής οχημάτων στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε σε 150 διαφορετικές αγορές παγκοσμίως. Μοντέλα μας, όπως το Civic, το Accord, το CR-V και το HR-V είναι best-seller σε πολλές περιοχές: το Accord είναι το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες - ένα πραγματικά αξιοσημείωτο ρεκόρ, που πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί.

Τα γραφεία πωλήσεων μας εκτείνονται σε τέσσερις μεγάλες περιοχές. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε 30 χώρες, σε όλη την Ιαπωνία, την Ασία και την Ωκεανία, 38 χώρες στην Αμερική, 46 χώρες στην Ευρώπη και 36 χώρες στην Αφρική και Μέση Ανατολή. Κάθε ένα υποστηρίζεται πλήρως από τα κεντρικά μας γραφεία στην Ιαπωνία, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την πλήρη και μοναδική εμπειρία της απόκτησης ενός Honda.

 
InTheWorld

<span class="small mt-2 pr-4" "="">Ανεξάρτητα από το εργοστάσιο κατασκευής και συναρμολόγησης, όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με υπερηφάνεια.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Κατασκευάζουμε όπου βρίσκονται οι πελάτες μας.

Ο ιδρυτής μας Soichiro Honda μας δίδαξε ότι μια επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία είναι αποκεντρωμένη. Για αυτόν τον λόγο εξουσιοδότησε τα περιφερειακά μας γραφεία ώστε να μπορούν λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις. Κάθε μονάδα παραγωγής όπου και να βρίσκεται στον κόσμο, είναι πάνω από όλα επινοητική. Σε τελική ανάλυση, ποιος άλλος έχει την δυνατότητα να λάβει την σωστή απόφαση από αυτόν που βρίσκεται και δραστηριοποιείτε στο κάθε σημείο;

Παγκόσμιο όραμα

Από την πρώτη στιγμή, αποδεχτήκαμε την πρόκληση να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα εκτός της Ιαπωνίας. Ήμασταν η πρώτη Ιαπωνική εταιρεία που κατασκεύασε αυτοκίνητα στην Αμερική. Ήταν ένα μεγάλο βήμα, αλλά η αποφασιστικότητα του Soichiro μας βοήθησε να το κάνουμε πραγματικότητα. Το πρώτο εργοστάσιο μας εργοστάσιο στο Marysville έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα 11 εκατομμύρια Honda - και συνεχίζει...

InTheWorld

Αυτή τη στιγμή κατασκευάζουμε την 10η γενιά Accord για τους πελάτες στη Βόρειας Αμερική στο γιγαντιαίο εργοστάσιό μας στο Marysville του Οχάιο. Το εργοστάσιο άνοιξε για πρώτη φορά το 1982.

Σήμερα κατασκευάζουμε Honda στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, στο Μεξικό, στη Βραζιλία, στην Αργεντινή, στην Κίνα, στην Ταϊλάνδη, στην Ινδία και στο Βιετνάμ. Το 2017, οι εγκαταστάσεις μας παρήγαν πάνω από 5,1 εκατομμύρια οχήματα.

 
InTheWorld

Το NSX κατασκευάζεται και συναρμολογείτε στο χέρι από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς στις ΗΠΑ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τα αυτοκίνητα της Honda είναι για τον κόσμο.

Διασφαλίζουμε ότι τα οχήματα μας λειτουργούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας σε όλο τον κόσμο διεξάγοντας τις αναγκαίες έρευνες και ανάπτυξη σε κάθε ήπειρο. Φυσικά, έχουμε εκτεταμένες εγκαταστάσεις έρευνας & ανάπτυξης και στην Ιαπωνία, όπου τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά έργα μας λαμβάνουν την καθοδήγηση από τα κεντρικά γραφεία. Αλλά είμαστε εξίσου περήφανοι και ικανοποιημένοι για την έρευνα και την ανάπτυξη που πραγματοποιείτε σε οποιαδήποτε εγκατάσταση μας ανά τον κόσμο.

Δημιουργοί ονείρων

Υπάρχουν κέντρα έρευνας & ανάπτυξης της Honda στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Κίνα, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Ταϊλάνδη, στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γερμανία και στην Ιταλία. Είμαστε βέβαιοι ότι πραγματοποιώντας την έρευνα και ανάπτυξη αυτοκινήτων στις βασικές περιοχές που βρίσκονται σε στρατηγικές θέσης είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

InTheWorld

Η ροπή στρέψης του κάθε μπουλονιού και βίδας σε αυτό το νέο συναρμολογημένο NSX μετριέται και πραγματοποιείται με το χέρι.

 
 
InTheWorld

Όπου και αν έχει κατασκευαστεί ένα Honda, αυτό έχει γίνει με την προσοχή που του αξίζει.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΟΛΑΦΘΕΙ

Η Αμερική αγκαλιάζει το Honda Civic Hatchback.

Αν πιστεύατε ότι η αμερικανική αγορά έχει μόνο χώρο για σεντάν, κάνετε λάθος. Οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη αγορά του 5-θύρου Civic. Αυτό το μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Αμερικανική ήπειρο το 2016 και από τότε είχε μεγάλη επιτυχία.

Παγκόσμια έκκληση

Αυτό είναι ένα παράδειγμα για τον τρόπο που αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τα μοντέλα μας ώστε να μπορούν ανταποκριθούν σαν παγκόσμια οχήματα. Δημιουργούμε αυτοκίνητα για τον κόσμο, όχι για συγκεκριμένες περιοχές. Είναι πιο δύσκολο με αυτόν τον τρόπο, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

InTheWorld

Ένα Honda Civic Hatchback κατασκευασμένο στην Αγγλία αναχωρεί για το μακρινό ταξίδι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 
InTheWorld
Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μηχανή για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Offers
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δες τις προσφορές μας
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για τη μηχανή ή το σκάφος που σε ενδιαφέρει
ΦΥΛΛΑΔΙΑ