2.3HP
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
2.3HP
- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -

2.3HP

Αξιόπιστη και αθόρυβη, με εργονομική λαβή μεταφοράς, επιτρέπει την απόλαυση της μοναδικής εμπειρίας Honda οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

ΦΟΡΗΤΗ ΙΣΧΥΣ
Όλα τα πλεονεκτήματα της τετράχρονης τεχνολογίας, σε μια μικρή εξωλέμβια
Honda

Προετοίμασε το φουσκωτό, τοποθέτησε την BF2.3, διάλεξε προορισμό και έφυγες!

Image1

Η ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Θα εκπλαγείς από το πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι η πιο μικρή εξωλέμβια μηχανή της Honda.

Σε αντίθεση με τις δίχρονες, αυτές οι τετράχρονες μηχανές είναι εξαιρετικά αθόρυβες. Είναι επίσης πολύ αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς δεν υπάρχει ανάμειξη  λαδιού  και βενζίνης. Έτσι, καθώς εξερευνείς τις ακτές της θάλασσας ή επιταχύνεις στη μέση μιας λίμνης ή ενός ποταμού, γνωρίζεις ότι το καθαρό νερό που διασχίζεις παραμένει  καθαρό .

ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΗ

Μονοκύλινδρη, τετράχρονη, με εξαιρετικά εύκολη εκκίνηση και σύστημα διεύθυνσης 360° για απλουστευμένη ικανότητα ελιγμών.

Image1

Εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για ακριβή έλεγχο του χρόνου ανάφλεξης, η αερόψυκτη BF2.3 δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες

Αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα

Απλός χειρισμός, ελάχιστη συντήρηση και παροχή περισσότερης σταθερής ροπής, ικανής να μετακινήσει βαρύτερα σκάφη, αν χρειαστεί. Αν προσθέσεις στην εξίσωση τη θρυλική αξιοπιστία της Honda, την κορυφαία απόδοση καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Image2

Ο τετράχρονος κινητήρας Honda εξασφαλίζει ευκολία στην εκκίνηση, ακόμη και στις πιο ψυχρές συνθήκες.

Image2

ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

Dots
Honda/Honda_Marine/Εξωλέμβιοι_κινητήρες

ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ

Σεβασμός στο περιβάλλον

Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας δεν έχει καμία απολύτως αξία αν επηρεάζει αρνητικά τα έμβια όντα γύρω μας. Όταν ειδικότερα πρόκειται για το θαλάσσιο περιβάλλον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να επιτρέπουμε σε καύσιμα από σκάφη να μολύνουν τις θάλασσες.

Image2

 

Με τον τρόπο της Honda

Ο Soichiro Honda είχε ένα όραμα, να κάνει τις εξωλέμβιες μηχανές πιο καθαρές, πιο ήσυχες και πιο φιλικές προς την υδρόβια ζωή. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα των τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών. Η υλοποίηση αυτής της ιδέας κατέστησε τη Honda πρωτοπόρο στην τεχνολογία θαλάσσιων μηχανών, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας έκανε όλους πιο υπεύθυνους απέναντι στο περιβάλλον.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως ακριβώς και οι μηχανές μας, η εγγύηση της Honda είναι ο,τι καλύτερο θα βρεις!

Image1

Η Honda είναι σε θέση να παρέχει ισχυρή προστασία από την διάβρωση μέσω της εξαιρετικής αντιδιαβρωτικής τεχνολογίας της και της βοήθειας των ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών, που είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, παρέχοντας service υψηλής ποιότητας. Η εγγύηση της Honda καλύπτει κάθε χρήση, είτε ιδιωτική είτε επαγγελματική. Αυτό όμως που κάνει την εγγύηση Honda Marine ασυναγώνιστη, είναι πως διατηρεί την ίδια αξία σε ολόκληρη τη διάρκειά της. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία ημέρα κάλυψης για εμάς έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με την πρώτη ημέρα. Γιατί όταν σκέφτεσαι Honda, σκέφτεσαι αξιοπιστία.

Image2

Τέσσερις γραμμές άμυνας

Η ισχυρή προστασία από την διάβρωση επιτυγχάνεται με τέσσερις γραμμές άμυνας. Αρχικά πραγματοποιείται ανοδίωση του περιβλήματος αλουμινίου με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία «Διπλής Στεγανοποίησης». Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα εποξικό αστάρι, πριν από τη γυαλιστερή ασημένια βαφή. Για περαιτέρω προστασία από τις ακτίνες υπεριώδους ακτινοβολίας, στη συνέχεια εφαρμόζεται μία διάφανη επίστρωση ρητίνης για φινίρισμα. Τελευταίες πινελιές, για απόλυτη προστασία, αποτελούν η τοποθέτηση ανοδίου και αδιάβροχων βυσμάτων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2.3HP

EΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

PreviousNext

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μηχανή έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μηχανή για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Offers
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δες τις προσφορές μας
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για τη μηχανή ή το σκάφος που σε ενδιαφέρει
ΦΥΛΛΑΔΙΑ