40-50HP
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
40-50HP
- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -

40-50HP

Τεχνολογικά προηγμένες εξωλέμβιες μηχανές με εξαιρετική αναλογία ισχύος-βάρους, μεγάλη επιτάχυνση και εντυπωσιακή εξοικονόμηση καυσίμου.

BF40/BF50
Πρωτοποριακή τεχνολογία
Muted
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
Εξοπλισμένη με μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών, αυτή η εξαιρετική γκάμα τετράχρονων μηχανών είναι ιδανική για μια μεγάλη ποικιλία σκαφών.
Honda

Οι BF40 και BF50 είναι ευρέως γνωστές για την ανθεκτικότητα και την αξιόπιστη απόδοσή τους

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥΗ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΛΙΣΗΣ (TRIM) & ΑΝΥΨΩΣΗΣ (TILT)

Dots

Image2

Αξιόπιστη τεχνολογία από τους κινητήρες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έχει ενσωματωθεί στο σύστημα PGM-FI

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΙΣΧΥ

Χαμηλό βάρος, συμπαγής κινητήρας 808cc με τρεις κυλίνδρους, ισχυρή ροπή και συναρπαστική απόδοση.

Πώς οι BF40 και BF50 συνδυάζουν όλα τα παραπάνω; Χάρη στα προσεκτικά σχεδιασμένα μικρά ηλεκτρονικά εξαρτήματα τους που εξοικονομούν βάρος και χώρο, συμβάλλοντας στη συμπαγή λεπτή σχεδίαση. Αλλά και χάρη στον Προγραμματιζόμενο Ηλεκτρονικό Ψεκασμό Καυσίμου PGM-FΙ που χαρίζει εύκολη εκκίνηση, ισχυρή επιτάχυνση και εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Image2

Καλύτερη απόδοση

Το σύστημα Ενισχυμένης Ροπής Χαμηλών Στροφών Honda BlastΤΜ και ο έλεγχος χαμηλής καύσης ECOmo ολοκληρώνουν τον εντυπωσιακό συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών των μηχανών της κατηγορίας.

Image1

ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Είτε διασκεδάζεις με εξορμήσεις στα ανοιχτά της θάλασσας είτε πηγαίνεις για ψάρεμα, σου αξίζει η καλύτερη εξωλέμβια μηχανή.

Τόσο η BF40 όσο και η BF50 είναι ιδιαίτερα αποκριτικές εξωλέμβιες μηχανές που παρέχουν αξιόπιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Συμβατές με ηλεκτρονικό εξοπλισμό NMEA2000®, εξοπλισμένες με Προγραμματιζόμενο Ηλεκτρονικό Ψεκασμό Καυσίμου PGM-FI και προαιρετικό έλεγχο ελειγμών θέσης (Trolling Control),  συνδυάζουν πρωτοποριακή τεχνολογία με κομψό σχεδιασμό χαμηλού βάρους.

Honda/Honda_Marine/Trolling_Control

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Μέσω του συστήματος ελέγχου ελειγμών θέσης (Trolling Control), μιρκές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα - με βήματα των 50 σ.α.λ.

Ο ακριβής έλεγχος σε αργή ταχύτητα είναι εξίσου σημαντικός με τον ακριβή χειρισμό υψηλής ταχύτητας, ειδικά κατά το ψάρεμα. Το προαιρετικό Trolling Control ρυθμίζει την ταχύτητα με βήματα των 50 σ.α.λ., καθιστώντας τις BF40 και BF50 τις ιδανικές εξωλέμβιες μηχανές για ψάρεμα.

ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ

Σεβασμός στο περιβάλλον

Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας δεν έχει καμία απολύτως αξία αν επηρεάζει αρνητικά τα έμβια όντα γύρω μας. Όταν ειδικότερα πρόκειται για το θαλάσσιο περιβάλλον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να επιτρέπουμε σε καύσιμα από σκάφη να μολύνουν τις θάλασσες.

Με τον τρόπο της Honda

Ο Soichiro Honda είχε ένα όραμα, να κάνει τις εξωλέμβιες μηχανές πιο καθαρές, πιο ήσυχες και πιο φιλικές προς την υδρόβια ζωή. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα των τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών. Η υλοποίηση αυτής της ιδέας κατέστησε τη Honda πρωτοπόρο στην τεχνολογία θαλάσσιων μηχανών, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας έκανε όλους πιο υπεύθυνους απέναντι στο περιβάλλον.

Image1

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως ακριβώς και οι μηχανές μας, η εγγύηση της Honda είναι ο,τι καλύτερο θα βρεις.

Image1

Η Honda είναι σε θέση να παρέχει ισχυρή προστασία από την διάβρωση μέσω της εξαιρετικής αντιδιαβρωτικής τεχνολογίας της και της βοήθειας των ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών, που είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, παρέχοντας service υψηλής ποιότητας. Η εγγύηση της Honda καλύπτει κάθε χρήση, είτε ιδιωτική είτε επαγγελματική. Αυτό όμως που κάνει την εγγύηση Honda Marine ασυναγώνιστη, είναι πως διατηρεί την ίδια αξία σε ολόκληρη τη διάρκειά της. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία ημέρα κάλυψης για εμάς έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με την πρώτη ημέρα. Γιατί όταν σκέφτεσαι Honda, σκέφτεσαι αξιοπιστία.

Image2

Τέσσερις γραμμές άμυνας

Η ισχυρή προστασία από την διάβρωση επιτυγχάνεται με τέσσερις γραμμές άμυνας. Αρχικά πραγματοποιείται ανοδίωση του περιβλήματος αλουμινίου με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία «Διπλής Στεγανοποίησης». Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα εποξικό αστάρι, πριν από τη γυαλιστερή ασημένια βαφή. Για περαιτέρω προστασία από τις ακτίνες υπεριώδους ακτινοβολίας, στη συνέχεια εφαρμόζεται μία διάφανη επίστρωση ρητίνης για φινίρισμα. Τελευταίες πινελιές, για απόλυτη προστασία, αποτελούν η τοποθέτηση ανοδίου και αδιάβροχων βυσμάτων.

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μηχανή έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μηχανή για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Offers
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δες τις προσφορές μας
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για τη μηχανή ή το σκάφος που σε ενδιαφέρει
ΦΥΛΛΑΔΙΑ