Φουσκωτά Honwave
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Φουσκωτά Honwave
- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -

Φουσκωτά Honwave

Φορητά, με ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας ύφασμα από PVC και ανανεωμένο σχεδιασμό η νέα σειρά Honwave είναι ο ιδανικός σύντροφος για εξορμήσεις σε θάλασσα και λίμνες.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Ποικίλες επιλογές τύπου δαπέδου, μήκους και αριθμού επιβατών για να διαλέξεις το ιδανικό Honwave για εσένα
Honda

Η ιδανική επιλογή για παράκτιες εξερευνήσεις και ψάρεμα

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από μια εξωλέμβια μηχανή Honda και ένα φουσκωτό Honwave.

Φορητά και ελαφριά, τα φουσκωτά Honwave είναι η τέλεια επιλογή για βοηθητική λέμβο για παράκτιες εξερευνήσεις, ψάρεμα ή απλά για απολαυστικές βόλτες στα ανοιχτά. Ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει καινοτόμους φουσκωτούς σωλήνες μεγάλης διαμέτρου που εξασφαλίζουν κορυφαία σταθερότητα. Επιπλέον, το δάπεδο σχήματος V παρέχει ομαλή πλεύση, ακόμη και τις πιο δύσκολες διαδρομές. Αν προσθέσεις και μια εξωλέμβια μηχανή Honda, απολαυστικές στιγμές άνετης οδήγησης σε περιμένουν.

Image1

ΒΟΛΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ

Δύο τύποι δαπέδου για να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα.

Δάπεδο αλουμινίου

Τα φουσκωτά Honwave με δάπεδο αλουμινίου είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική επιλογή. Οι μεγάλης διαμέτρου φουσκωτοί σωλήνες εξασφαλίζουν ομαλή και ασφαλή πλεύση, καθιστώντας τα κατάλληλα για σχεδόν οποιαδήποτε ναυτική δραστηριότητα. Επιπλέον, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην μεταφορά, το μικρότερο μοντέλο μπορεί να αποθηκευτεί στον ειδικά σχεδιασμένο σάκο.

Image1

Φουσκωτό δάπεδο σχήματος V

Τα φουσκωτά Honwave με δάπεδο σχήματος V είναι ελαφριά και γρήγορα και διακρίνονται για τα χαρακτηριστικά άνεσης και την ευελιξία τους. Ο σχεδιασμός σχήματος V βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της καρίνας και εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα σε σχεδόν οποιαδήποτε ταχύτητα.

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΛΑΣΥΤΙΚΟ

Dots
Honwave/Honda/Honda_Marine/Φουσκωτό

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Στα ανοιχτά της θάλασσας, το περιβάλλον μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει φουσκωτά ικανά να ανταπεξέλθουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ανεξάρτητα από τον καιρό και την θάλασσα, τα φουσκωτά Honwave υπόσχονται ομαλή και ασφαλή πλεύση. Κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας ύφασμα PVC, εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα και απόδοση, αλλά και απόλυτη χρηστικότητα – χάρη στο χαμηλό τους βάρος.

Image1

Μέγιστη προστασία

Εκτός από το εξαιρετικά ανθεκτικό ύφασμα PVC, τα φουσκωτά Honwave είναι εξοπλισμένα και με ένα παχύ ελασμάτινο περίβλημα σε ολόκληρο το σκάφος. Αυτό δεν λειτουργεί μόνο ως προφυλακτήρας για την προστασία των σωλήνων από διάτρηση, αλλά το καμπύλο σχήμα του εκτρέπει επιπλέον τις κηλίδες.

 
Image2

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΝΕΣΗ

Δυνατότητα διάταξης καθισμάτων

Οι βάσεις των καθισμάτων μπορούν να αλλάξουν εύκολα, ανά πάσα στιγμή, σε εναλλακτικές θέσεις ώστε να φιλοξενήσουν το πλήρωμά σας. Τα φουσκωτά Honwave είναι επίσης εξοπλισμένα με λαβές τύπου D, ανθεκτικά σχοινιά και βάσεις ασφαλείας, λαβές ανύψωσης και μια διάταξη ασφάλισης κουπιών.

Εύκολη χρήση

Σκοπός των φουσκωτών Honwave είναι να περνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο νερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα φουσκωτά μας διαθέτουν αντλία ποδιών υψηλής χωρητικότητας με εγκατάσταση υψηλής πίεσης και ξεφουσκώματος. Αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος στο νερό και λιγότερη ταλαιπωρία στο φούσκωμα ή το ξεφούσκωμα όταν έρχεται η ώρα της επιστροφής.

Right Image
Honda/Honda_Marine/Warranty

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως και τα φουσκωτά μας, η εγγύηση της Honda είναι ό,τι καλύτερο θα βρεις.

Η εγγύηση της Honda καλύπτει κάθε χρήση, είτε οικιακή είτε επαγγελματική. Κάθε κάτοχος φουσκωτού Honwave απολαμβάνει δύο χρόνια εγγύηση για ιδιωτική χρήση και ένα χρόνο εγγύηση για επαγγελματική.

Αυτό όμως που κάνει την εγγύηση Honda Marine ασυναγώνιστη, είναι πως διατηρεί την ίδια αξία σε ολόκληρη τη διάρκειά της. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία ημέρα κάλυψης για εμάς έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με την πρώτη ημέρα. Γιατί όταν σκέφτεσαι Honda, σκέφτεσαι αξιοπιστία.

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μηχανή έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μηχανή για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Offers
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δες τις προσφορές μας
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για τη μηχανή ή το σκάφος που σε ενδιαφέρει
ΦΥΛΛΑΔΙΑ