4-6HP
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
4-6HP
- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -

4-6HP

Μικρές και εύχρηστες, εξοπλισμένες με μοναδικές τεχνολογίες Honda. Εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας, επιδόσεων και απόλαυσης.

Η καινοτομία στις φορητές μηχανές
Σχεδιασμένες για άνετες και ευχάριστες εξορμήσεις

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Οι BF4, BF5 και BF6 έχουν βελτιωθεί, επανασχεδιαστεί και δοκιμαστεί διεξοδικά ώστε να εξασφαλιστούν τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα αξιοπιστίας, απόδοσης, άνεσης και απόλαυσης.

Φορητή γκάμα

Η γκάμα φορητών μηχανών της Honda δεν αποτελείται από απλά ελαφριές εξωλέμβιες μηχανές. Όλες οι εξωλέμβιες της γκάμας διαθέτουν εργονομικά σχεδιασμένη λαβή που καθιστά την μεταφορά τους ακόμη πιο εύκολη.

Image1
Η λαγουδέρα μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί, καθιστώντας τις μηχανές ακόμη πιο εύκολες στην αποθήκευση.

Επιδόσεις

Η φορητή γκάμα διαθέτει κινητήρα 127 cm³ που δεν παρέχει μόνο αποτελεσματική επιτάχυνση, αλλά και υψηλά επίπεδα ροπής. Διάφορες επιλογές προπέλας είναι διαθέσιμες για να ταιριάξουν απόλυτα με τις ανάγκες κάθε χρήστη. Όσο για την εκκίνηση, ο μηχανισμός αποσυμπίεσης της Honda εξασφαλίζει εύκολη εκκίνηση με ελάχιστη προσπάθεια.

Άνεση

Συγκεντρώνοντας όλη την εμπειρία και την ναυτική τεχνολογία της Honda, οι εξωλέμβιες μηχανές της φορητής μας γκάμας εξασφαλίζουν άνεση και ευκολία σε κάθε εξόρμηση με πολύ χαμηλά επίπεδα κραδασμών και θορύβου και υψηλή αξιοπιστία. Μεγαλύτερη άνεση σε κάθε εξόρμηση έρχεται να προσθέσει ένας εναλλάκτης υψηλής φόρτισης (για τα μοντέλα BF5 & BF6) ικανός να παρέχει ρεύμα έως και 6A, προσφέροντας αρκετή ενέργεια για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Image2

ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΕΣ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

Dots
Honda/Honda_Marine/Εξωλέμβια

ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ

Σεβασμός στο περιβάλλον

Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας δεν έχει καμία απολύτως αξία αν επηρεάζει αρνητικά τα έμβια όντα γύρω μας. Όταν ειδικότερα πρόκειται για το θαλάσσιο περιβάλλον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να επιτρέπουμε σε καύσιμα από σκάφη να μολύνουν τις θάλασσες.

Image2

 

Με τον τρόπο της Honda

Ο Soichiro Honda είχε ένα όραμα, να κάνει τις εξωλέμβιες μηχανές πιο καθαρές, πιο ήσυχες και πιο φιλικές προς την υδρόβια ζωή. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα των τετράχρονων εξωλέμβιων μηχανών. Η υλοποίηση αυτής της ιδέας κατέστησε τη Honda πρωτοπόρο στην τεχνολογία θαλάσσιων μηχανών, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας έκανε όλους πιο υπεύθυνους απέναντι στο περιβάλλον.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όπως ακριβώς και οι μηχανές μας, η εγγύηση της Honda είναι ο,τι καλύτερο θα βρεις.

Image1

Η Honda είναι σε θέση να παρέχει ισχυρή προστασία από την διάβρωση μέσω της εξαιρετικής αντιδιαβρωτικής τεχνολογίας της και της βοήθειας των ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών, που είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, παρέχοντας service υψηλής ποιότητας. Η εγγύηση της Honda καλύπτει κάθε χρήση, είτε ιδιωτική είτε επαγγελματική. Αυτό όμως που κάνει την εγγύηση Honda Marine ασυναγώνιστη, είναι πως διατηρεί την ίδια αξία σε ολόκληρη τη διάρκειά της. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία ημέρα κάλυψης για εμάς έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με την πρώτη ημέρα. Γιατί όταν σκέφτεσαι Honda, σκέφτεσαι αξιοπιστία.

Image2

Τέσσερις γραμμές άμυνας

Η ισχυρή προστασία από την διάβρωση επιτυγχάνεται με τέσσερις γραμμές άμυνας. Αρχικά πραγματοποιείται ανοδίωση του περιβλήματος αλουμινίου με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία «Διπλής Στεγανοποίησης». Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα εποξικό αστάρι, πριν από τη γυαλιστερή ασημένια βαφή. Για περαιτέρω προστασία από τις ακτίνες υπεριώδους ακτινοβολίας, στη συνέχεια εφαρμόζεται μία διάφανη επίστρωση ρητίνης για φινίρισμα. Τελευταίες πινελιές, για απόλυτη προστασία, αποτελούν η τοποθέτηση ανοδίου και αδιάβροχων βυσμάτων.

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μηχανή έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μηχανή για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Offers
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δες τις προσφορές μας
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για τη μηχανή ή το σκάφος που σε ενδιαφέρει
ΦΥΛΛΑΔΙΑ